Комплектни товари, частични товари, групажни праткиКомплектни товари, частични товари, групажни пратки


Нашите експерти в областта на сухопътния /автомобилния/ транспорт вече 13 години Ви предлагат най-изгодните, ефикасни и рентабилни възможности за автомобилен превоз на Вашите товари без значение дали са само единични палети, кашони, частични или цели комплектни товари.

Когато пратката Ви е по-малка и не е подходяща за транспортиране с цял камион е най-ефективно да се натовари и консолидира заедно с други малки пратки в групажен автомобил. По този начин пестите от транспортните разходи и се възползвате от редовните отпътувания и доброто транзитно време на групажния сервиз. Отделните групажни пратки се събират от товарен адрес с по-малки камиони, ванове или микробуси и се доставят в групажния склад, където се консолидират и товарят в групажния камион.

Ако товарите Ви са по-големи по обем и тегло нашите специалисти ще намерят вариант за сухопътен транспорт като частичен товар, който ще бъде комбиниран по най-целесъобразен начин в един камион с друга подходяша стока по вид, тегло и обем. Съобразно вида на товара се използват различни видове автомобили: прицепи, хенгери, фургони, автомобили с температурен режим и специализирани автомобили за извънгабаритни товари.

Нашият екип от отдел Сухопътен транспорт Ви гарантира най-подходящия международен транспорт с камион отчитайки спецификата на товара Ви и индивидуалните Ви нужди, независимо дали става дума за стоки с клас на опасност, товари под температурен режим, нестандартни и извънгабаритни товари, акцизни стоки, изложбени експонати, скъпо струващи стоки.

Извършваме всички видове транспортиране на стоки по земя и доставки по внос и износ до всички страни в Европа, Скандинавските страни, Турция, Иран, Ирак, Бившите съветски републики.

За да покрием целия спектър на Вашите транспортни нужди и да улесним максимално бизнеса Ви ние организираме и вътрешен автомобилен транспорт като продължение на международния транспорт с контейнер или по въздух.

Също така предлагаме и вътрешен автотранспорт на територията на България. Разполагаме със собствени транспортни средства, включително такива с падащ борд.

За да затворим транспортния цикъл, както и за допълнително улеснение на клиентите разполагаме и със собствена складова база и контейнерен терминал, които работят денонощно и без почивен ден.

Прегледайте и допълнителните услуги, които предлагаме като банкова гаранция, карго застраховане и митническо представителство.

Ако в изброения списък не откривате държавата, до която искате да извършите внос или износ, не се колебайте да се свържете с нас! Със сигурност заедно ще открием най-добрия и евтин начин за транспортиране на Вашия товар по земя, въздух или вода или подходящ транспорт.

Държавите, до които извършваме сухопътен транспорт са:

01 Внос и износ от Австрия Научи повече 02 Внос и износ от Белгия Научи повече 03 Внос и износ от Великобритания Научи повече 04 Внос и износ от Германия Научи повече 05 Внос и износ от Гърция Научи повече 06 Внос и износ от Дания Научи повече 07 Внос и износ от Естония Научи повече 08 Внос и износ от Ирландия Научи повече 09 Внос и износ от Испания Научи повече 10 Внос и износ от Италия Научи повече 11 Внос и износ от Латвия Научи повече 12 Внос и износ от Литва Научи повече 13 Внос и износ от Полша Научи повече 14 Внос и износ от Португалия Научи повече 15 Внос и износ от Румъния Научи повече 16 Внос и износ от Словакия Научи повече 17 Внос и износ от Словения Научи повече 18 Внос и износ от Турция Научи повече 19 Внос и износ от Унгария Научи повече 20 Внос и износ от Франция Научи повече 21 Внос и износ от Холандия Научи повече 22 Внос и износ от Чехия Научи повече 23 Внос и износ от Швейцария Научи повече