Реализиран проект: Vivenda - ресторант и магазин от морски контейнериViVenda искаха да разширят бизнеса си, а ние им помогнахме! Удоволствие за всички сетива придава нов живот на употребявани транспортни контейнери.За проекта

Клиент: www.vivenda.bg  |  ViVenda
> Локация: бул. Черни връх 69 А
> Период на изпълнение на целия проект: 6 месеца  |  от избора на морските контейнери до откриването
> Обектът е изграден от: морски контейнери
> Freeline достави: 5 броя 40' HC морски контейнера  |  2 броя 20' морски контейнера
> Крайна цел: откриване на ресторант и магазин, изграден от морски контейнери


 

VIVENDA стартира дейност през 1998 година, за да направи живота ни още по-вкусен. Любовта към храната води създателите й  към желанието да споделят и предлагат висококачествени продукти от най-добрите породи животни. Така те превръщат всяко ястие в малък празник за душата. Това си свое начинание, те поддържат и до днес. Новият им обект на бул. Черни връх е построен изцяло от морски контейнери. Седем контейнера бяха необходими за изграждането на магазин и ресторант. ВиВенда ни откриха, търсейки бързо и сигурно решение за разширяване на бизнеса си, а ние им доставихме контейнерите, с които да реализират идеите си. 

 

За морските контейнери

Морските контейнери предлагат на ВиВенда удобството да разположат модерното си и функционално технологично оборудване, както и да поддържат необходимите температури за съхранение и приготвяне на стоката си, гарантирайки добро качество. Контейнерите са изработени от изключително здрав и издържлив материал. Те гарантират непромокаемост, устойчиви са на неблагоприятни метеорологични условия. На 100% защитават от вятър, дъжд и гризачи.

 

Посетете ги!

> Aко минавате през бул. Черни връх - посетете ги! Ще останете очаровани от вкусната храна и уют на ресторант ViVienda. Не пропускайте да посетите и магазина и да напазарувате за вкъщи, ще си тръгнете с усмивка.


 

Разгледай галерията

Контакти

Имате въпроси?

headoffice@freeline.bg
24 часа - 7 дни в седмицата