Групажен транспорт - Гърция

Eдна от най - актуалните ни услуги е групажната ни линия от България до Гърция и в обратната релация. 

  • Поддържаме ежедневен сервиз от и до Солун с последваща доставка от наш склад в Солун до всяка една точка в Гърция, както и до всички гръцки острови.
  • По обратната релация от Солун до София предлагаме също регулярен сервиз като пратките пристигат в нашия склад в София откъдето се дистрибутират до крайната им дестинация в България. Групажната ни линията се обслужва изцяло със собствени автомобили, което гарантира надежността на транспорта и контрол на пратките по всяко време.
  • Събирането на пратките от град София се извършва с наш собствен транспорт, както и разпределянето им в страната след пристигане по внос от Гърция. Фрилайн разполага с широк спектър от превозни средства – мини ванове, микробуси с падащ борд до 6 т, соло камиони, които са на разположение за нуждите на вътрешната дистибуция в България.
  • Денонощния режим на работа в склада ни в София ни позволява да събираме пратки през целия ден, а вечерта да консолидираме и натоварим събраните пратки в камиона, който тръгва още същата нощ към Солун. Например ако имате пратка, която е готова към 18 ч., ние можем да я вземем от вашия адрес същия ден и да я доставим в Солун на следващия ден и на по-следващия в Атина. Гъвкавостта на нашия групажен сервиз от и за България – Гърция ни осигурява максимално кратък срок доставка от 12 до 24 часа, който спокойно може да се конкурира с куриерските фирми, но на значително по-ниски цени.
  • Друго важно предимство на групажната ни линия е възможността за проследяване на пратките и уведомяване на всеки клиент за извършената доставка.
  • Предлагаме също така превоз на опасни товари по ADR, транспорт на лични вещи и имущество с нашата групажна линия.
  • Като продължение на групажния ни сервиз за Гърция можем да организираме и доставки за Лимасол с редовни отплавания от Солун всяка събота и пристигане в Лимасол всеки понеделник.

Транспортираме всякакъв вид стоки от Европа до Гърция и в обратната дестинация. С цел съкращаване на транзитното време и оптимизация на транспортните разходи предлагаме мултимодален сервиз за доставките от Европа и света за Гърция.
 

Направи запитване

Групажен транспорт - Гърция

Контакти

Имате въпроси?

headoffice@freeline.bg
24 часа - 7 дни в седмицата