За нас

С какво сме уникални!

Наред със стандартните спедиторски дейности и услуги, Фрилайн предлага и някои специализирани услуги като:

Собствен групажен сервиз от USA на леки коли, лодки, мотори, лични вещи, ATW-та и различни търговски стоки в контейнер до България

  • Укрепване/разкрепване на коли в контейнер;
  • Укрепване/разкрепване на гранитни фаши и слабове в контейнер;
  • Собствена групажна линия България – Гърция – България;
  • Разполагаме със собствен контейнерен терминал и склад със специализирана техника за обработка на тежки и извънгабаритни товари;
  • Богат опит в превоза на акцизни товари: цигари, тютюневи изделия и спиртни напитки до трети страни.

 

 

Създаване

Фрилайн ООД е създадена през 2004 година, с идеята за модерна и гъвкава компания ориентирана към индивидуалните желания на клиента. До днес израства от малка и експанзивно развиваща се спедиция до едно от утвърдените и уважавани имена на спедиторския пазар.

Реализирайки първоначалната идея, развиваме нашата дейност през годините и доказваме всеки ден нашия професионализъм, нестандартен подход и внимание към клиента.

2004

Създаване

FreeLine започва развитието си.

2008

Започва внос от USA

Първи внос от порт Айова

2013

Създаване на наш склад

Контейнерно депо.

2015

Нова услуга!

Групажен сервиз от/до Гърция

2020

Sars Covid19

Работата продължава дори в обстановката на глобална пандемия. FreeLine не прекъсва дейността си и запазва всички свои служители.

Нашият екип

е съставен както от професионалисти с дългогодишен опит в спедицията, така и от млади ентусиазирани специалисти с творчески поглед и иновативно мислене. Съчетаването на професионализма и креативността са гаранция за успеха ни.

Стани част от нашия екип
team2020
partner1 partner2

Фрилайн ООД е асоцииран член на Националното Сдружение на Българските Спедитори (НСБС) и на най-голямата спедиторска мрежа в света – WCA, с 4783 офиса в 188 страни.