За нас - Freeline.bg

Създаване

Фрилайн ООД е създадена през 2004 година, с идеята за модерна и гъвкава компания ориентирана към индивидуалните желания на клиента. До днес израства от малка и експанзивно развиваща се спедиция до едно от утвърдените и уважавани имена на спедиторския пазар.

Реализирайки първоначалната идея, развиваме нашата дейност през годините и доказваме всеки ден нашия професионализъм, нестандартен подход и внимание към клиента.

timeline
unique

С какво сме уникални!

Наред със стандартните спедиторски дейности и услуги, Фрилайн предлага и някои специализирани услуги като:

Собствен групажен сервиз от USA на леки коли, лодки, мотори, лични вещи, ATW-та и различни търговски стоки в контейнер до България

  • Укрепване/разкрепване на коли в контейнер;
  • Укрепване/разкрепване на гранитни фаши и слабове в контейнер;
  • Собствена групажна линия България – Гърция – България;
  • Разполагаме със собствен контейнерен терминал и склад със специализирана техника за обработка на тежки и извънгабаритни товари;
  • Богат опит в превоза на акцизни товари: цигари, тютюневи изделия и спиртни напитки до трети страни.
team

Екип

Нашият екип е съставен както от професионалисти с дългогодишен опит в спедицията, така и от млади ентусиазирани специалисти с творчески поглед и иновативно мислене. Съчетаването на професионализма и креативността са гаранция за успеха ни.

 
 НСБС WCA

Фрилайн ООД е асоцииран член на Националното Сдружение на Българските Спедитори (НСБС) и на най-голямата спедиторска мрежа в света – WCA, с 4783 офиса в 188 страни.