Групажен транспорт - от България и Гърция до Литва, Латвия, Естония и обратно

Телефон за директно запитване и въпроси: 0899 10 44 20  

Групажен транспорт - от България и Гърция до Литва, Латвия, Естония и обратно

  • Отпътуването на камионите от наш склад в София - всеки петъка пристиганетo в склада ни във Вилнюс - всяка сряда.
  • Отпътуването на камионите за България - всеки петък, а пристигането им всеки вторник в складовата ни база - гр.София, кв. Военна рампа, бул.Илиянци 92 Г
     
  • Дистрибуция от склада ни във Вилнюс до всяка точка в Литва, Латвия, Естония, както и обратно.


Може дa съберем Вашите пратки от цяла България или Вие да изпратите стоката си до нашия склад в София до 17ч. всеки                работен ден. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нашите експерти в областта на сухопътния /автомобилния/ транспорт вече 16 години Ви предлагат най-изгодните, ефикасни и рентабилни възможности за автомобилен превоз на Вашите товари без значение дали са само единични палети, кашони, частични или цели комплектни товари.

Когато пратката Ви е по-малка и не е подходяща за транспортиране с цял камион е най-ефективно да се натовари и консолидира заедно с други малки пратки в групажен автомобил. По този начин пестите от транспортните разходи и се възползвате от редовните отпътувания и доброто транзитно време на групажния сервиз. Отделните групажни пратки се събират от товарен адрес с по-малки камиони, ванове или микробуси и се доставят в групажния склад, където се консолидират и товарят в групажния камион.

Ако товарите Ви са по-големи по обем и тегло нашите специалисти ще намерят вариант за сухопътен транспорт като частичен товар, който ще бъде комбиниран по най-целесъобразен начин в един камион с друга подходяша стока по вид, тегло и обем. Съобразно вида на товара се използват различни видове автомобили: прицепи, хенгери, фургони, автомобили с температурен режим и специализирани автомобили за извънгабаритни товари.

Нашият екип от отдел Сухопътен транспорт Ви гарантира най-подходящия международен транспорт с камион отчитайки спецификата на товара Ви и индивидуалните Ви нужди, независимо дали става дума за стоки с клас на опасност, товари под температурен режим, нестандартни и извънгабаритни товари, акцизни стоки, изложбени експонати, скъпо струващи стоки.

Извършваме всички видове транспортиране на стоки по земя и доставки по внос и износ до всички страни в Европа, Скандинавските страни, Турция, Иран, Ирак, Бившите съветски републики.

За да покрием целия спектър на Вашите транспортни нужди и да улесним максимално бизнеса Ви ние организираме и вътрешен автомобилен транспорт като продължение на международния транспорт с контейнер или по въздух.

Също така предлагаме и вътрешен автотранспорт на територията на България. Разполагаме със собствени транспортни средства, включително такива с падащ борд.

За да затворим транспортния цикъл, както и за допълнително улеснение на клиентите разполагаме и със собствена складова база и контейнерен терминал, които работят денонощно и без почивен ден.

Прегледайте и допълнителните услуги, които предлагаме като банкова гаранция, карго застраховане и митническо представителство.

Ако в изброения списък не откривате държавата, до която искате да извършите внос или износ, не се колебайте да се свържете с нас! Със сигурност заедно ще открием най-добрия и евтин начин за транспортиране на Вашия товар по земя, въздух или вода или подходящ транспорт.

Направи запитване

Контакти

Имате въпроси?

headoffice@freeline.bg
24 часа - 7 дни в седмицата