Внос / Транспорт на лодки и яхти от САЩ до БългарияКакво да очаквате от нас:

  • Специализирани транспортни решения за внос. Фрилайн ООД е една от малкото транспортни фирми на българския пазар, специализирана в товарни превози, предлагаща групажен морски превоз на нови и употребявани яхти и лодки от САЩ до различни точки в България.
  • Опит. Дългогодишната ни практика в транспортирането и вносът на лодки, говори сам за качеството на транспортните ни услуги. Опитът на Фрилайн ООД в сферата на международния транспорт, е натрупан повече от 15 години с над 300 превозени лодки.
  • Сигурност. Ние сме транспортна фирма, на която може да се разчита! Може да сте спокойни, че ще получите лодката си в същото състояние, в което сте ни я предали.
  • Удобство. Част от превозните ни услуги включват възможността яхтата или лодката да бъде взета от Ваш адрес, съответно, от адрес на доставчик (дилър, продавач) в САЩ и да бъде транспортирана до посочен от Вас адрес в България. Също така е възможно да предложим транспорт и само от наш склад в САЩ до пристанище в България. Кой вариант ще изберете, зависи от Вас самите.
  • Международен транспорт. Транспортирането на Вашата лодка / яхта е лесно за нас – освен че имаме богат опит в международния транспорт, наблюдаваме и следим за качеството и изпълнението на всяка стъпка от доставката.
  • Информираност. Няколко дни преди отпътуването на Вашата лодка от САЩ, наш колега ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за очаквана дата на тръгване и очаквана дата на отплаване на товара, за да бъдете добре информирани за товарния превоз и за да имате готовност за получаване на пратката.
  • Широк обхват от услуги. Ние може да транспортираме: яхти, лодки, моторници, надуваеми лодки, рибарски лодки. Свържете се с нас за подробности за нашите международни транспортни услуги.


Какво очакваме от Вас:

  • Всичко, което трябва да направите Вие, е да попълните необходимата заявка (форма) и да оставите формалностите по транспортната услуга в наши ръце. Ние ще поемем изцяло организирането на доставката и необходимата документация по износ от САЩ и внос в България.

     
 

Виж още:

Контакти

Имате въпроси?

headoffice@freeline.bg
24 часа - 7 дни в седмицата