Внос / Доставки на коли от САЩ до БългарияКакво да очаквате от нас:

 • Опитен екип. Фрилайн ООД е една от малкото фирми, специалзирани в международен транспорт на българския пазар, която предлага групажен морски превоз на нови и употребявани автомобили от САЩ до България. Дългогодишният ни опит в транспортните услуги надхвърля над 4000 превозени коли. За повече от 15 години Фрилайн ООД е затвърдила професионализма си при извършване на товарни превози.
 • Доверен партньор. Доверявайки се на нашите транспортни услуги, може да сте спокойни, че ще получите колата си в същото състояние, в което сте ни я предали.
 • Гъвкавост при внос и доставка. Автомобилът може да бъде взет от Ваш адрес или от адрес на доставчик (дилър, продавач) в САЩ и да бъде доставен до посочен от Вас адрес в България. Друга възможност, е транспорт само от наш склад в САЩ до пристанище в България. Коя товарна услуга ще изберете, зависи от Вас самите.
 • Международен транспорт. Транспортирането на Вашия автомобил е лесно за нас – освен че имаме богат опит в международния транспорт, наблюдаваме и следим всяка стъпка от транспортирането на Вашия товар.
 • Избор между самостоятелен или общ контейнер. Може да транспортирате колата си в контейнер самостоятелно или с цел намаляване на транспортния разход, тя да бъде натоварена в контейнер с други автомобили.
 • Лични вещи. Част от транспортните ни услуги представляват възможността да натоварим и личните Ви вещи в контейнер – за повече информация вижте тук.
 • Информираност. В кратък срок преди отпътуването на Вашия автомобил от САЩ, наш колега ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за очаквана дата на тръгване на товара и очаквана дата на отплаване, така че да имате готовност.
 • Видове внос и транспорт. Можем да транспортираме: малки/ компактни автомобили, големи/ SUV автомобили, нови или стари, включително и ретро модели, коли, които не са в движение /salvage/.
   

Какво очакваме от Вас:

 • Нужни са само 3 неща, за да може да изготвим специална оферта и цена за транспортирането на Вашия автомобил от САЩ до България: адрес, на който се намира колата в САЩ, описание на автомобила - модел, марка, година и адрес за доставка на товара в България.
 

Виж още:

Контакти

Имате въпроси?

headoffice@freeline.bg
24 часа - 7 дни в седмицата