Delivery from CanadaНай-новата ни услуга, която продължаваме да усъвършенстваме, е групажната ни линия от Канада до България. 
Freeline извършва регулярни доставки от Канада до България по море.


Можете да се доверите на нашата фирма, защото сме една от малкото, които извършват:

 • внос и доставка на автомобили от Канада  до България (нови и употребявани);
 • внос и доставка на яхти от Канада до България;
 • внос и доставка на мотори и ATV-та от Канада до България;
 • доставка до посочен от Вас адрес.

 

Възможности за организиране на доставка от Канада до Бъгария:

 • Самостоятелен контейнер. Може да организираме за Вас, както транспорт на цял контейнер, в който могат да се вместят четири автомобила, така и за един самостоятелен автомобил, лодка или друго превозно средство, което ще бъде групирано с други коли, доставяни по същата релация. Ще се погрижим превозните средства да бъдат укрепени и обезопасени по време на  цялото пътуване, за да пристигнат до вас невредими.
 • Групиране в контейнер. Възможно е и групирането например на автомобил с лични вещи или товари от всякакъв характер. Това е подходящ вариант за хора, които се връщат от Канада за постоянно пребиваване в България, но не желаят да се разделят с любимите си мебели, автомобил, мотор, яхта и др.


Част от нашата услуга могат да са и митническите формалности както в Канада, така и в България. Допълнителни услуги, от които можете да се възползвате, са:


Защо да се доверите на Фрилайн, за да превози вашия автомобил, мотор, ATV или лодка от Канада?

 • Имаме Опит. Дългогодишната ни практика в транспортирането и вносът на автомобли, мотори, лодки и т.н. говори сам за качеството на транспортните ни услуги. Опитът на Фрилайн ООД в сферата на международния транспорт, е натрупан за повече от 10 години.
 • Залагаме на Сигурността. Ние сме транспортна фирма, на която може да се разчита! Може да сте спокойни, че ще получите превозното си средство в същото състояние, в което сте ни го предали.
 • Информираност. Няколко дни преди отпътуването от Канада, наш колега ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за очаквана дата на тръгване и очаквана дата на отплаване на товара, за да бъдете добре информирани за товарния превоз и за да имате готовност за получаване на пратката.
 • Широк обхват от услуги. Ние може да транспортираме: яхти, лодки, моторници, надуваеми лодки, рибарски лодки. Свържете се с нас за подробности за нашите международни транспортни услуги.


Какво очакваме от Вас:

 • Всичко, което трябва да направите Вие, е да попълните необходимата заявка (форма) и да оставите формалностите по транспортната услуга в наши ръце. Ние ще поемем изцяло организирането на доставката и необходимата документация по износ от Канада и внос в България.


Какво да очаквате от нас:

 • Опит. Фрилайн ООД е една от малкото утвърдени фирми за международен транспорт на българския пазар, предлагаща групажен морски превоз. Транспортните ни услуги включват внос на товари като лични вещи, лодки, коли, мотори, джетове и АТВ от Канада до България.
 • Гъвкави условия на внос и доставка. След като вече сте избрали своето АТВ, може да организираме взимането му от адрес на изпращача, доставката му до наш склад, товарене и укрепване в контейнер, митнически формалности по износ в Канада, както и по вноса в България така че Вие просто да получите АТВ-то си на уговорено място в България. 
Contacts

You have questions?

headoffice@freeline.bg
24/7