Внос / Доставки на лични вещи от САЩ до БългарияКакво да очаквате от нас:

 • Специалисти. Ние сме Фрилайн ООД - една от малкото фирми за международен транспорт на българския пазар, която предлага групажен морски превоз на лични вещи, включително и нови и употребявани лични автомобили от САЩ до България.
 • Опит. Специализирали сме международните транспортни услуги, надхвърляйки повече от 8 годишна практика и над 1200 доволни клиента.
 • Надеждност. Избирайки Фрилайн ООД за извършване на транспортни услуги, може да се спокойни, че ще получите Вашия товар, вещи и кола в същото състояние, в което сте ни ги предали.
 • Контейнеризиране в наш склад. Моля, имайте предвид, че не може да доставим контейнер за натоварване от Вас до Вашия личен адрес! Трябва да бъде организирано взимане от адрес на опакованите Ви вещи и извършване контейнеризирането им в наш склад!
 • Гъвкавост на доставките.Транспортните ни услуги предоставят възможността за вземане на личните Ви вещи/ автомобил от Ваш адрес или от адрес на доставчик (дилър, продавач) в САЩ и товарът да бъде доставен до посочен от Вас адрес в България. Също така е възможно, да предложим транспорт само от наш склад в САЩ до пристанище в България. Кой вариант ще изберете, зависи от Вас самите.
 • Международен опит. Транспортирането на вашите лични вещи е лесно за нас – освен че имаме богат опит в международния транспорт, наблюдаваме и следим всяка стъпка от товарния превоз.
 • Избор между самостоятелен или общ контейнер. Възможно е да транспортирате колата и личните си вещи в самостоятелен контейнер или, ако обемът им е по малък и Вие имате желание, да оптимизирате цената за транспорт, като комбинираме транспорта и вноса с други лични вещи.
   

   

Какво очакваме от Вас:

 • Личните вещи трябва да са придружени от подробен опаковъчен лист, изготвен по видове вещи, да съдържа информация за броя и вида на вещите, както и приблизителна стойност за митнически цели. По този начин ще си осигурите сигурен и прецизен международен транспорт.
 • Трябва да попълните необходимата заявка (форма) и да оставите формалностите по транспортната услуга в наши ръце. Ние ще поемем изцяло организирането на доставката и необходимата документация по износ от САЩ и по внос в България.
   

   

 

Виж още:

Контакти

Имате въпроси?

headoffice@freeline.bg
24 часа - 7 дни в седмицата